Advisory Board

ADVISORY BOARD

BJÖRN BERGMAN


VD på Svenska Stadskärnor AB, tidigare näringslivsdirektör i Malmö stad och vice VD på Sydsvenskan. Ordförande i Event in Skåne, Destinationssamverkan i Malmö AB, Nyföretagarcenter Syd. Styrelseposter i MINC, Skåne Stadsmission.

MONIKA CHRISTENSSON


Startat och drivit upp IXX IT-Partner AB, idag huvudägare och styrelseordförande, kommande ordförande i Sydsvenska Industri- och Handelskammarens nordvästra region, ordförande i Ängelholms Näringslivs styrelse.

HÅKAN PÅLSSON


VD InnerFuture AB, lång erfarenhet av ledande befattningar som VD, affärsområdeschef och HR-direktör. Arbetar idag som managementkonsult med fokus på utvecklings- och förändringsarbete samt som entreprenör. Äger och driver kontorshotell och konferensanläggningen Råbylunds Gård i Lund. Äger nätverket Hjärntrusten i Lund.

KENT REHNSTRÖM


VD och partner i Oberoende Försäkringar som han var med och startade 2015. Gedigen bakgrund inom försäkringsbranschen med försäljning/marknadsföring 3 år hos Willis och dessförinnan Försäljningsdirektör på Trygg-Hansa och If med ansvar för de större kundföretagen. Regionansvarig för försäljningen i syd på Skandia efter flytt till Skåne 1997.

© Copyright 2018. All Rights Reserved.

KONTAKTA OSS


Stortorget 17, 211 21 Malmö, Sweden

info@bizdevnet.se

Box 4107, 203 12 Malmö

 Tel: 040-23 20 02

FÖLJ OSS


LinkedIn

PROFIL


Vi som konsulter har en stor erfarenhet att i operativa positioner leda och ta ansvar för förändringsprocesser. Vårt fokus är på de delar som ofta är eftersatta såsom implementering och förankring i verksamheten, där vi sätter organisationens individer i centrum. Vi tar ansvar för att planer blir verklighet och resultat uppnås.