Henrik Jönsson

Henrik har en gedigen bakgrund inom försäljning, säljledning och Key Account Management.

 

I säljarbetet har ingått allt från produkt och konceptförsäljning till försäljning av IHMs skräddarsydda ledarskaps- och managementutbildningar till företag och organisationer. Henrik har även varit med och aktivt hjälpt kunderna i dessa program.

 

Han har även en bred erfarenhet som konsult och företagsrådgivare såväl nationellt som internationellt.

 

Som Senior affärskonsult skräddarsyr och anpassar han utvecklingslösningar för företag och organisationer. Utgångspunkten är alltid de specifika affärsutmaningar och de specifika behoven hos respektive kund.

 

Lösningarna som arbetas fram är anpassat till att utveckla och engagera företagets medarbetare. Tillsammans med kunden säkerställs vilken förändring som man vill åstadkomma i organisationen, hur tar vi oss från nuläge till önskat läge och dessutom har en fantastisk resa dit.

 

SENIOR PARTNER

henrik.jonsson@bizdevnet.se

+46 708 94 62 28

Bland uppdragen finns allt från punktinsatser till långtgående akademier, såväl nationellt som internationellt och på alla nivåer i organisationen.


Henrik har utbildat sig på Linnéuniversitetet, Karlstad Universitet, Mindset och IHM Business School (Företagsekonomi, projektledning, ledarskap, försäljning, affärsmannaskap mm).


Hur skapar Henrik värde och effekt för organisationen?

Han är väldigt förändringsbenägen, vilket betyder att han alltid letar efter bättre vägar som medför ett bättre resultat. Som kreativ problemlösare och en tävlingsmänniska utöver det vanliga, når han tillsammans er som kund alltid uppsatta målbilder. Engagerar och motiverar organisationen och lever efter värderingen att ensam kan springa snabbt, är vi flera kan vi springa både snabbt och längre medan vi skapar fantastiska resultat.

© Copyright 2018. All Rights Reserved.

KONTAKTA OSS


Stortorget 17, 211 21 Malmö, Sweden

info@bizdevnet.se

Box 4107, 203 12 Malmö

 Tel: 040-23 20 02

FÖLJ OSS


LinkedIn

PROFIL


Vi som konsulter har en stor erfarenhet att i operativa positioner leda och ta ansvar för förändringsprocesser. Vårt fokus är på de delar som ofta är eftersatta såsom implementering och förankring i verksamheten, där vi sätter organisationens individer i centrum. Vi tar ansvar för att planer blir verklighet och resultat uppnås.