Missa inte vårt seminarium om hållbart företagande den 15 maj. Läs mer.

Christian Jönsson

Senior Partner
Christian har en lång och bred erfarenhet av att leda, bygga och transformera verksamheter på internationell bas.

Christian har en lång och bred erfarenhet av att leda, bygga och transformera verksamheter på internationell bas.  Han har sponsrat och lett ett flertal stora förändringsprojekt, bland annat en stor outsourcing (ekonomi, HR och IT), en global uppbyggnad av shared services  för ekonomi och IT, och digital transformation av fabriker. Han har erfarenhet från olika branscher - konsumentprodukter, förpackningsindustri, tung tillverkningsindustri, forskningsintensiv verksamhet och processtillverkning, och har haft roller som CIO och Vice President IT, Senior Vice President Global Business Services och Vice President Strategy, IT & Processes. I sina uppdrag har Christian ansvarat för, och förhandlat fram, ett flertal större internationella kontrakt med leverantörer som IBM, Oracle, IFS, Global One och NTT.

Christian har också vana av att arrangera och leverera workshops och presentationer, både internt och externt. Företag som Christian jobbat för är Oriflame, Cetes Cosmetics, Trelleborg, Åkerlund & Rausing och Sandoz (Hilleshög). De senaste åren har Christian jobbat som managementkonsult med bas i Schweiz och nu, efter 25 år i olika utlandsplaceringar så är han tillbaka i Sverige och BizDevNet Consulting.

Christian har en MBA från Rushmore University med inriktning på strategi och ledarskap, och är också certifierad Outsourcing Professional (från IAOP) och Digital Business Transformation (från CXO Transform). Han är också nyligen certifierad styreleledamot från Styreleseakademien.

Christian är också hängiven mindmappare och produktivitetsprofet med stort intresse av personlig utveckling och av att skapa värden.

Läs mer