Advisory Board

ADVISORY BOARD

MONIKA CHRISTENSSON

Startat och drivit upp IXX IT-Partner AB, idag huvudägare och styrelseordförande, kommande ordförande i Sydsvenska Industri- och Handelskammarens nordvästra region, ordförande i Ängelholms Näringslivs styrelse.

HÅKAN PÅLSSON

VD InnerFuture AB, lång erfarenhet av ledande befattningar som VD, affärsområdeschef och HR-direktör. Arbetar idag som managementkonsult med fokus på utvecklings- och förändringsarbete samt som entreprenör. Äger och driver kontorshotell och konferensanläggningen Råbylunds Gård i Lund. Äger nätverket Hjärntrusten i Lund.

KENT REHNSTRÖM

VD och partner i Oberoende Försäkringar som han var med och startade 2015. Gedigen bakgrund inom försäkringsbranschen med försäljning/marknadsföring 3 år hos Willis och dessförinnan Försäljningsdirektör på Trygg-Hansa och If med ansvar för de större kundföretagen. Regionansvarig för försäljningen i syd på Skandia efter flytt till Skåne 1997.

© Copyright 2020. All Rights Reserved.

KONTAKTA OSS

Stortorget 17, 211 22 Malmö, Sweden

info@bizdevnet.se

Stortorget 17, 211 22 Malmö

FÖLJ OSS

LinkedIn

PROFIL

Vi som rådgivare har stor erfarenhet från operativa positioner i tillväxtbolag att leda och ta ansvar för förändringsprocesser.

Vårt fokus är på de delar som ofta är eftersatta såsom implementering och förankring i verksamheten, där vi sätter organisationens individer i centrum.

Vi tar ansvar för att planer blir verklighet och resultat uppnås.